Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Aptarnavimas (2)
   
   
   
-2
naudingas 0 / nenaudingas -2

Aptarnavimas (2)

  
 
 
123456789
Aprašymas

Viešbučio restoranuose naudojamų valgomųjų įrankių apžvalga, asortimentas. Pobūvio – furšeto organizavimas viešbučio restorane. Pobūvio meniu. Pobūvio – furšeto meniu. Individualiai atvykusių turistų aptarnavimas. Parengti 1 dienos meniu (3 kartų maitinimas: pusryčiai, pietūs, vakarienė) turistų grupių maitinimui (Vokietija, Saudo Arabija).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-11-25
DalykasVadybos namų darbas
KategorijaVadyba
TipasNamų darbai
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis87.38 KB
AutoriusRenata
Viso autoriaus darbų6 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas1
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word 1 [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 9 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 1 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-2
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą