Įkelti darbą
Šperos.lt
> Vadyba
> Vištienos dešrelių darymo valdymo praktika "Domantonių" paukštyne
Vištienos dešrelių darymo valdymo praktika "Domantonių" paukštyne
9.5
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Teorinė dalis. Valdymo ciklas. Valdymo struktūros. UAB "Domantonių" paukštynas. Charakteristika. Darbuotojai. Gamybos ciklas. Valdymo struktūra. Proceso dalyviai. Planavimas. Skatinimas. Kontrolė. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Vadyba
Apimtis:
14 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas
Failo tipas:
67.75 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Įmonės valdymo struktūra: AB "Klaipėdos baldai"
Materialaus produkto darymo proceso valdymo praktika: mėsos perdirbimo įmonė AB "Varėnos paukštynas"
Materialaus produkto gamybos proceso valdymo praktika organizacijoje: šaldyti duonos ir pyrago gaminiai UAB "Mantinga"
Šilumos perdavimo skaičiavimas (2)
Šilumos perdavimo skaičiavimas
Ciklų termodinaminis įvertinimas (2)
Imonės analizė: gėlių salonas
Mėsos gaminių valdymo praktika: AB "Nematekas"
Personalo organizavimas (3)
Administracinių vadybos metodų analizė. Jų taikymo tikslingumas, siekiant didinti organizacijos valdymo efektyvumą