Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Mokomosios praktikos ataskaita: maitinimo organizavimas ir aptarnavimas viešbučio "Europa City" restoranas, UAB "Transmedos Valda"
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Mokomosios praktikos ataskaita: maitinimo organizavimas ir aptarnavimas viešbučio "Europa City" restoranas, UAB "Transmedos Valda"

  
 
 
12345678
Aprašymas

Maitinimo organizavimo ir aptarnavimo mokomosios praktikos ataskaita. Patalpos ir interjeras. Įrankiai, indai, stalo aptiesalai. Stalų serviravimas. Lankytojų aptarnavimas. Patiekalų ir gėrimų patiekimas. Pobūvių organizavimas. Turistinės grupės. Pusryčių organizavimas.

Ištrauka

Maitinimo įmonė, kurioje atlikau maitinimo organizavimo ir aptarnavimo mokomąją praktiką yra trijų žvaigždučių viešbučio "Europa City" restoranas, UAB "Transmedos Valda". Restoranas įsikūręs pirmajame viešbučio aukšte. Restoranas turi 80 vietų prekybinėje salėje ir 5 vietas bare. Nuo 7 val iki 10 val (savaitgaliais 8-11 val) restorane vyksta pusryčiai (švediškas stalas), 11 val prasideda dienos pietūs, taip pat pagal svečių pageidavimus organizuojami pobūviai, furšetai, vakarienės grupėms ir pavieniams asmenims.
Restoranas turi tik vieną pagrindinę salę ir barą. Pagrindinės restorano salės interjeras yra klasikinio stiliaus. Parinktos spalvos yra švelnios – tai smėlio spalvos sienos ir kėdės, lengvos šviesios užuolaidos, staltiesės yra kreminės, kiliminė danga pilkos spalvos, o sienos yra dažytos, kas yra labai praktiška. Sienas puošia paveikslai (originalai). Jaukumo taip pat suteikia gėlės ir negarsiai leidžiama muzika.

Įrankiai, indai, stalo aptiesalai.
Patiekalams pateikti naudojami porceliano ir grūdinto stiklo indai:
- padėklinės lėkštės
- užkandinės lėkštės
- antrųjų patiekalų lėkštės
- gilios (sriubos) lėkštės
- dubenėliai
- salotinės
- kavos ir arbatos puodukai
- arbatinukai
- indeliai pienui

Gaivieji ir alkoholiniai gėrimai pateikiami stiklo induose (taurėse). Naudojamos tokios taurių rūšys:
- gaiviųjų gėrimų taurės ir stiklinės
- raudonojo, baltojo ir desertinio vyno taurės
- šampano taurės
- martinio taurės
- konjako ir brendžio taurės
- likerio taurelės
- kokteilių taurės
- alaus bokalai ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-02-13
DalykasVadybos praktikos ataskaita
KategorijaVadyba
TipasPraktikos ataskaitos
Apimtis6 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis183.59 KB
Autoriusanna
Viso autoriaus darbų10 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasDanguolė Baltrūnaitė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasVerslo vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Mokomosios praktikos ataskaita [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą