Šperos.lt > Vadyba > Svečių aptarnavimo ypatumai

Svečių aptarnavimo ypatumai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Viešojo maitinimo įmonių veiklos organizavimo pagrindai. Patiekalų patiekimo metodai. Individualus aptarnavimas. Aptarnauja vienas padavėjas. Aptarnavimas dviese. Grandininis aptarnavimas. Svetingumo industrija. Restoranai, jų klasifikavimas ir ypatumai, tenkinant svečių poreikius. Prekybos patalpos. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Palangos Vlado Jurgučio vidurinė mokykla

Failo tipas:

Microsoft Word 19.8 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą