Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Maitinimo įmonės projektavimas: 40 vietų salotų baras Kaune
   
   
   
1
naudingas +3 / nenaudingas -2

Maitinimo įmonės projektavimas: 40 vietų salotų baras Kaune

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425
Aprašymas

40 vietų salotų baro projektavimas Kaune. Įvadas. Teorinė dalis. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Normatyvinių aktų ir kitų informacinių šaltinių apžvalga. Statybos techninis reglamentas. Statybos techninis reglamentas. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės charakteristika, projekto aprašymas. Vietovė, sklypo charakteristika. Sklypo sutvarkymas. Inžineriniai tinklai ir jų prisijungimo prie jų galimybė bei tvarka. Įmonės patalpų projektavimas ir plano sudarymas. Privalomų ir numatomų projektuoti patalpų sąrašas. Patalpų plotų paskaičiavimas. Patalpų komponavimas. Įrengimų išdėstymas. Pastato charakteristika, pagrindiniai jo konstrukciniai elementai. Pastato vidaus inžinerinės sistemos. Vandentiekis(šaltas ir karštas vanduo). Nuotekų šalinimo sistemos. Pastatų vėdinimas. Oro kondicionavimas. Patalpų elektros instaliacija. Išvados.

Ištrauka

Kaunas yra antrasis pagal dydį Lietuvos miestas šalies centrinėje dalyje, kuriame daugybė įvairių maitinimo įmonių ir laisvalaikio praleidimo centrų. Kaune gyvenantis jaunimas mėgsta linksmintis yra labai kūribingas ir judrus. Visuomet mėgsta išbandyti įvairias naujoves.
Galvojant temą kursiniam darbui pastebėjau, kad Kaune nėra sveiką maistą tiekiančių įstaigų. O vis daugiau žmonių bando atsigręžti į sveiką gyvenseną. Todėl sugalvojau, kad reikia įsteigti salotų barą, kur bus tiekiamos įvairios salotos, bei garantuotai sveikai pagamintą maistą. Taip pat, manau, tiekiama ir pirmieji karštieji patiekalai, tačiau bus stengiamasi išlaikyti sveiko maisto principus. Bus gaminama su mažiau riebalų, ingredientai bus derinami tarpusavyje ir t.t.
Stengiantis kuo daugiau privilioti sveiko maisto mėgėjų, kelis kartus per mėnesį, bus specialistų skaitomos paskaitos kaip laikytis sveikos gyvensenos, atsikratyti ir išlaikyti norimą svorį. Čia klientai galės konsultuotis tam tikromis dienomis, bus mokinami pasigaminti norimus patiekalus.
Daugumoje maitinimo įmonių galima pasigesti šilto aptarnavimo, konsultavimosi ir jaukios aplinkos. Savo įmonėje stengsiuosi išlaikyti šiltą aplinką, personalas bus kvalifikuotas, kiek galima daugiau susipažinęs su sveika gyvensena, kad gebėtų tinkamai patarti mūsų klientams.
Darbo tikslas: įsteigti 40 vietų salotų barą Kaune, laikantis visų sveiko maisto standartų.
Darbo uždaviniai:
• Atlikti įmonės charakteristiką
• Sudaryti įmonės patalpų planą
• Atlikti normatyvinių aktų ir šaltinių apžvalgą
• Atlikti anketinę apklausą
Grafinė medžiaga: Maitinimo įmonės planas ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2011-05-17
DalykasVadybos referatas
KategorijaVadyba
TipasReferatai
Apimtis22 puslapiai 
Literatūros šaltiniai8
Dydis58.95 KB
AutoriusAj15
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2010 m
Klasė/kursas2
Mokytojas/DėstytojasV. Karbauskienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasTechnologijų fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word 2007 maitinimo imones projektavimas [speros.lt].docx
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 22 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 2 Klasė/kursas
  • V. Karbauskienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+3
-2
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą