Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Maisto prekės (3)
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Maisto prekės (3)

  
 
 
12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Aprašymas

Maisto prekių cheminė sudėtis. Angliavandeniai, vitaminai ir mineralinės medžiagos. Reikšmė mityboje, funkcijos, paros poreikis, šaltiniai maiste. Nealkoholiniai gėrimai: mineraliniai vandenys ir vaisvandeniai. Žaliavos, gavyba, klasifikavimas, paskirtis, asortimentas, kokybė, laikymas. Sūdytos ir rūkytos žuvys. Sūdymo ir rūkymo būdai. Asortimentas, kokybė, laikymas. Pieno cheminė sudėtis ir maistinė vertė, saldaus pieno produktai: pienas ir grietinėlė. Rauginto pieno produktai. Reikšmė mityboje gamybos ypatumai, asortimentas. Suklasifikuoti ir išnagrinėti vienos maisto prekių grupės asortimentą, išrinkti pagrindinius gamintojus, pateikti du prekių ženklinimo pavyzdžius: vaisiai, daržovės ir jų produktai. Priedai (7).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-02-25
DalykasVadybos namų darbas
KategorijaVadyba
TipasNamų darbai
Apimtis29 puslapiai 
Literatūros šaltiniai11 (šaltiniai yra cituojami)
Dydis3.61 MB
Autoriusgraz_ina
Viso autoriaus darbų12 darbų
Metai2010 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasŽitkevičienė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
FakultetasVerslo vadybos fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word 2007 Maisto prekes (3) [speros.lt].docx
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 29 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 4 Klasė/kursas
  • Žitkevičienė
  • 2010 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą