Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Svečių aptarnavimo ypatumai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Svečių aptarnavimo ypatumai

  
 
 
12345678910111213
Aprašymas

Įvadas. Viešojo maitinimo įmonių veiklos organizavimo pagrindai. Patiekalų patiekimo metodai. Individualus aptarnavimas. Aptarnauja vienas padavėjas. Aptarnavimas dviese. Grandininis aptarnavimas. Svetingumo industrija. Restoranai, jų klasifikavimas ir ypatumai, tenkinant svečių poreikius. Prekybos patalpos. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-12-12
DalykasVadybos referatas
KategorijaVadyba
TipasReferatai
Apimtis13 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis19.8 KB
AutoriusVaida
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2008 m
Klasė/kursas4
Mokytojas/DėstytojasKmitienė
Švietimo institucijaPalangos Vlado Jurgučio vidurinė mokykla
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maitinimo istaigu vadyba [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 13 puslapių 
  • Palangos Vlado Jurgučio vidurinė mokykla / 4 Klasė/kursas
  • Kmitienė
  • 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą