Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Specialybės įgūdžių praktikos kavinėje "Pas Gogį" ataskaita
   
   
   
naudingas +1 / nenaudingas -1

Specialybės įgūdžių praktikos kavinėje "Pas Gogį" ataskaita

  
 
 
123456789
Aprašymas

Įvadas. Kavinės veiklos analizė. Teisiniai norminai aktai, sutartys, pareigybinės instrukcijos. Darbų saugos organizavimas. Įmonės įranga, apipavidalinimas. RVASVT sistemos įdiegimo procesas. Maitinimo įmonės gamybos organizavimo proceso analizė. Žaliavų tiekimas, sandėliavimas. Patiekalų gamybos procesas. Maitinimo įmonės patiekalų asortimentas. Patiekalų realizacija. Įmonės verslo aplinkos analizė. Konkurencinės aplinkos analizė. Išvados.

Ištrauka

Šiuo metu ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje nemažai verslininkų susigundo steigti įmones, teikiančias maitinimo paslaugas. Tiesą pasakius, jie gerai daro, nes tai yra vienas iš perspektyviausių verslų, žmonėms visada reikės valgyti. Žinoma taip lengvai niekas nevyksta, pirmiausia reikia įsiskverbti į rinką, pateikti naujos produkcijos, kurios nepateikė konkurentai, arba tai padaryti geriau nei jie, mokėti pritraukti ir nepaleisti kuo daugiau klientų, pasiūlyti tai ko jie negalėtų atsisakyti ir taptų jūsų nuolatiniais klientais. Tai kartu ir labai populiarus, tačiau ir atsakingas verslas.
Šios praktikos tikslas – pritaikyti teorines žinias ir įgyti praktinio darbo įgūdžių,.
Atlikdamas praktiką G. Zorašvilio individualioje įmonėje, kavinėje "Pas Gogį" lapkričio 22 – gruodžio 17 d. turėjau galimybę pagilinti teorines gamybos organizavimo, maitinimo įmonių įrengimų, higienos, maisto ruošimo technologijos, darbų saugos, vadybos ir marketingo žinias.
Šios praktikos uždaviniai yra šie:
1) Susipažinti su maitinimo įmonės veikla;
2) Susipažinti su tiekimo, gamybos ir patiekalų realizavimo poceso organizavimu.
3) Susipažinti su darbų saugos organizavimu maitinimo įmonėje;
4) Susipažinti su įmonėje esančiais įrengimais;
5) Dalyvauti patiekalų gamybos procese;
6) Analizuoti patiekalų receptūras, ugdyti patiekalų kalkuliavimo įgūdžius;
7) Ugdyti bendravimo įgūdžius;
8) Analizuoti įmonės reklamos organizavimą, konkurencinę aplinką.
9) Analizuoti sanitarijos ir higienos normų taikymą įmonėje;
10) Ugdyti patiekalų ir gėrimų pateikimo įgūdžius;
11) Ugdyti bendravimo įgūdžius. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-01-24
DalykasVadybos praktikos ataskaita
KategorijaVadyba
TipasPraktikos ataskaitos
Apimtis9 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis14.14 KB
AutoriusRaivydas
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2004 m
Klasė/kursas3
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Specialybes igudziu praktika kavineje [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
+1
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą