Šperos.lt > Vadyba > Maisto prekių klasifikavimas ir ekspertizė

Maisto prekių klasifikavimas ir ekspertizė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Maisto prekių klasifikavimas. Klasifikavimo priešistorė. Maisto prekių klasifikavimas pagal vartojamą vertę. Principinės klasifikavimo schemos. Maisto produktų klasifikavimas pagal kilmę ir produktų apdirbimo laipsnį. Maisto prekių klasifikavimas pagal jų higroskopines savybes. Mokymo klasifikavimo sistema. Prekybos klasifikavimo sistema. Maisto prekių ekspertizė. Lietuvos Respublikos maisto įstatymas. Standartai ir jų reikšmė maisto prekių ekspertizei. Maisto prekių kokybės kontrolė arba ekspertizė. Įvežamų maisto produktų kontrolė Lietuvoje. Įvežamų alkoholio produktų privalomojo įvertinimo tvarka. Sertifikacija. Specialios paskirties maisto produktų higienos norma. Maisto produktų tyrimo metodai. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

28 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 43.83 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą