Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Restoranų verslo organizavimas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Restoranų verslo organizavimas

Aprašymas

Viešojo maitinimo paslauga, restorano apibrėžimas. Klasifikacija: Viešojo maitinimo paslaugos apibūdinimas. Restorano ištakos, sąvoka ir apibrėžimas. Restoranų klasifikavimas. Restorano verslo organizavimo teoriniai aspektai: įmonės tikslai, filosofija ir politika. Įmonės strategija, planavimas ir restoranų gyvavimo ciklo ypatumai. Restorano vietos svarba. Dizaino įtaka restorano veiklai. Veiksniai, darantys įtakų lankytojams, pasirenkant restoraną. Restorano personalo vadyba. Restoranų marketingas. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2005-05-25
DalykasVadybos referatas
KategorijaVadyba
TipasReferatai
Apimtis25 puslapiai 
Literatūros šaltiniai18
Dydis43.2 KB
AutoriusArunas
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2001 m
Klasė/kursas0
Švietimo institucijaVilniaus Universitetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Restoranu_veiklos_organizavimas.rtf
 

Panašūs darbai

Komentarai

  • 2006-03-04 IP: 213.252.221.43
    ele sako

    hmmm... tikekimes, kad man patiks darbas

  • 2005-05-26 IP: 83.149.90.224
    x sako

    labai šaunu

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 25 puslapiai 
  • Vilniaus Universitetas
  • 2001 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą