Šperos.lt > Vadyba > Restoranų verslo organizavimas

Restoranų verslo organizavimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Viešojo maitinimo paslauga, restorano apibrėžimas. Klasifikacija: Viešojo maitinimo paslaugos apibūdinimas. Restorano ištakos, sąvoka ir apibrėžimas. Restoranų klasifikavimas. Restorano verslo organizavimo teoriniai aspektai: įmonės tikslai, filosofija ir politika. Įmonės strategija, planavimas ir restoranų gyvavimo ciklo ypatumai. Restorano vietos svarba. Dizaino įtaka restorano veiklai. Veiksniai, darantys įtakų lankytojams, pasirenkant restoraną. Restorano personalo vadyba. Restoranų marketingas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

25 psl.

Lygis:

0 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 43.2 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą